Past Events

Provcykling

Lördag 5 oktober är det dags för provcykling! Samling kl 10:00 på Scanias Hälsocenter Gröndal. Vi kör banans två varv i tre grupper med olika tempo. Varje grupp kommer att ha 2-3 guider, där någon leder och någon samlar upp svansen på gruppen. Karta över banan kommer att finnas till de som eventuellt vill ha det, och banan är i stora delar snitslad, men det är vars och ens eget ansvar att ta sig runt och hitta tillbaka. Se bara till att välja en grupp som du känner dig bekväm med tempot i! Provcyklingen är avgiftsfri.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recent Posts
Please reload

Arrangeras av Södertälje Nykvarn Orientering

Gröndal

Tvetavägen 14, Södertälje

www.mtb-adventure.se

+46 72 30 11 200

snomtba@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2019 av Statea och SNO / MTB Adventure.